Kako varen je Lumonol?

Vedno več strokovnjakov poroča o pozitivnih učinkih uporabe Noopept-a in obstaja tudi ena (samo ena) znanstvena študija, ki to dokazuje.
Če vzamemo dejstvo, da primanjkujejo posamezni podatki o odstotkih vsakega nootropika v mešanici, osebno menim, da je mešanica za koncentracijo precej močna, še posebej v kombinaciji z drugima dvema mešanicama.


Mešanica za spomin

Mešanica za spomin vsebuje dobro znano ginkgo bilobo in Alpha GPC. Po mojih izkušnjah so ginkgo biloba in Alpha GPC v dodatku Lumonol odlična kombinacija! Vendar pa bi pričakoval malo višji odmerek obeh sestavin.

Lumonol izboljša vaš spomin, energijo in koncentracijo.

Kot lahko vidimo, je Lumonol precej močan dodatek s številnimi nootropiki, ki so mi všeč.

Verjamem, da je močnejša pri energiji in koncentraciji, vendar, če pogledamo vse skupaj, je kombinacija s tremi močnimi učinki odlična. Žal pa moram povedati, da bi sve sestavine lahko bile bolje zložene skupaj in imele večji odmerek. Še posebej me skrbi mešanica za spomin. Vseeno pa ima Lumonol kar nekaj potenciala.
Naj odgovorim na še eno pomembno vprašanje, ki ga prav tako pogosto prejemam:

Kako varen je Lumonol?

Ko nekdo sprašuje, kako varna je uporaba nootropikov, običajno odgovorim: Ali je varno jemati dodatne vitamine in minerale? Kaj pa pitje kave?

No, odvisno od primera. Obstajajo že priporočeni dnevni vnosi za več nootropikov (kot tudi za vitamine in minerale). Če ostanete v priporočenih mejah (in če vam vaš zdravnik ne reče drugače), ste lahko brez skrbi.
Večina nootropikov se uporablja že dolgo in najdete lahko več študij skupaj z uporabo distilirane vode, ki dokazujejo njihove učinke.

YouTube video

Poleg tega, da sledim navodilom, vedno pazim na čas, kdaj jemljem nootropike (štiri tedne jemljemo, en teden ne). Do zdaj se je to izkazalo za zelo dobro in zdravo strategijo.
Večina ljudi, ki jih poznam, jemlje nootropike predvsem za kritje svojih slabosti (med izpiti, stresnim obdobjem na delovnem mestu itd.).

Članki iz iste kategorije: