Eliptični tenažer Nordic Track CXT 910 je dobra naložba z veliko funkcijami

CXT 910 je opremljen z možnostjo uporabe tehnologije iFit, konzola pa ima veliko uporabnih informacij za domačo vadbo. Na voljo je 6 programov, ki so standardni in še več, ki so na voljo prek interaktivnih vadb iFit. Ročaji imajo kardio senzorje, ki sledijo vašemu srčnemu utripu. Obstajajo tudi različne ravni odpornosti in naklona, ki jih lahko uporabite za spreminjanje vadbe.

V celoti gledano je eliptični trenažer Nordic Track CXT 910 dobra naložba z veliko funkcijami. Še posebej, če se dražba, ki sem jo našel na Ebayu, ponovi. Že nekaj časa sem si želel eliptični trenažer, ki bo odličen dodatek k moji domači telovadnici. Vprašal sem za okvir in konstrukcijo; je zelo čvrst in strokovnjak za fitnes pri » Sports Authority« je navedel, da je imel enega šest let in ni imel nobenih težav.

YouTube video

Torej, kot se boste odločili za ogled eliptičnih trenažerjev, ki so na voljo, se prepričajte, da ga preizkusite kar v trgovini. Želeli boste dobiti pravi občutek za stroj, preden se odločite za nakup, tudi preko spleta. Ko boste našli tistega, ki vam je všeč, obiščite Overstock.com in Ebay.com za nekatere alternativne možnosti nakupovanja.

Zapomnite se, da vsak eliptični trenažer, ki ga naročite preko spleta, stane precej več denarja pri dostavi – niso lahki. Toda nekatere lokalne trgovine ponujajo dober finančni posel pri dražjih modelih in vedno se najdejo razprodaje. Še en dober nasvet, če ste se že odločili za eliptični trenažer, vprašajte še za darilne kartice lokalnih trgovin za fitnes namesto drugih daril. Morda boste dobili dovolj, da precej spremenite ceno. Če nič drugega, je vredno preveriti.

Članki iz iste kategorije: