Ocena motorne žage Husqvarna 445

Vedno priporočam nakup motorne žage z antivibracijsko tehnologijo, ker lahko vibracijska motorna žaga dolgoročno povzroči trajne poškodbe in ni vredna dodatnega denarja, ki ga prihranite, ko kupite poceni motorno žago brez antivibracijskega sistema. Če motorno žago uporabljate občasno, potem to ni tako pomemben dejavnik. Manj močne verižne žage proizvajajo tudi manj vibracij, tako da lahko delate brez antivibracijske tehnologije in še vedno ohranite svoje zdravje in udobje. Toda na močni bencinski verižni žagi, kot je Husqvarna 445, je nujno potrebna.

Druga pomembna značilnost te motorne žage je zavora verige, ki v bistvu pomeni, da se veriga v primeru povratnega udarca ustavi. Ima vgrajen senzor, ki samodejno izklopi verigo, ko se pojavi nenaden premik navzgor. Tako ste med delom lahko brez skrbi. Menim, da bi morale vse motorne žage obvezno imeti zavoro verige – žal ni tako. To je podobno varnostnemu pasu pri vožnji avtomobila. Veliko tvegate, če nimate zaščitnega mehanizma, ko gre kaj narobe.

YouTube video

Motorna žaga Husqvarna 445 ima hitre rezalne hitrosti, zlasti pri rezanju lesa pod premerom 25cm, zaradi česar je to zelo učinkovita motorna žaga, ki vam omogoča učinkovito delo. Če morate zrezati večje velikosti lesa ali celo trd cel, morate biti potrpežljivi in dovoliti žagi, da opravi svoje delo. To ni gozdna motorna žaga, zato ne pričakujte, da bo hitro prerezala skozi hrastovo ali evkaliptusovo drevo. Vendar vse dokler drevo ni veliko, bo žaga rezala v razumnem času. Naj žaga dela!

Podaljšajte Husqvarna garancijo

Večina potrošnikov se ne zaveda dejstva, da ima Husqvarna odlično ponudbo, ki vam omogoča, da podaljšate garancijo na 3 ali 4 leta, tako da preprosto kupite določeno količino Husqvarninega dvotaktnega olja ali mešanico dvotaktnega goriva ob nakupu.

Članki iz iste kategorije: