Užitek v vožnji z vrtnim traktorjem Husqvarna YTH24V48 24 HP

Rezanje skozi debelo ali trdo travo je lahko težavno. Če je to potrebno, boste morda potrebovali rezalno glavo s 137 cm.

Pri testiranju tega nismo doživeli, vendar so nekateri uporabniki poročali o težavah z motorjem po enem letu od nakupa. Večina jih pokriva garancija, vendar je vseeno vredno omeniti to težavo. Priporočamo redno servisiranje / preverjanje pri vašem lokalnem prodajalcu, da traktor poskusite zaščititi pred kakršnimi koli težavami. Da bi bili pošteni do Husqvarne, bi lahko katera koli znamka imela težave z motorjem, zato jih verjetno ne bi smeli kritizirati zaradi tega.

YouTube video

Če povzamemo, vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP nam je zares všeč. Za ceno, ki znaša okoli 2000 dolarjev, dobite res kakovosten traktor in odlično vrednost za vložen denar. Značilnost, ki nas je najbolj navdušila pri tem modelu, je bila splošna udobnost in užitek v vožnji. Tudi če traktor uporabljate vsak dan in dlje časa, ne bi smeli imeti težav z bolečinami v spodnjem delu hrbta ali bolečino v roki (pod pogojem, da ga pravilno uporabljate in pravilno sedite). To je predvsem posledica udobnega sedeža, vzmeti pod sedežem in kakovostnega vzmetenja, ki se uporablja pri tem modelu.

Večkratna nastavitev višine kosilnice vam omogoča enostavno rezanje vaše trave v kakršni koli obliki ali slogu, ki si ga želite. Tudi kot začetnik ne bi smeli imeti nobenih težav pri upravljanju te kosilnice in doseganju najboljših rezultatov. Edina resnična slabost, ki jo želimo ponovno poudariti, je slaba kakovost merilnika goriva. Veliko kosilnic v tem obsegu ima isti problem, ki bi ga proizvajalci morali popraviti. To pa me ne bo odvrnilo od nakupa. Če iščete kosilnico / vrtni traktor v razponu 2000 dolarjev, s Husqvarna YTH24V48 24 HP ne morete zgrešiti.

Članki iz iste kategorije: