Ryobi 2200 vatni digitalni inverter agregat

Ryobi RYi2200, ki tehta nekaj več kot 22 kg, je odlična majhna elektrarna z močjo do 2200 vatov začetne moči in 1800 vatov delovne (neprekinjene) moči. Preprosto povedano, če bi imeli 18 svetilk, vsaka z 100-vatno žarnico, bi jih ta agregat lahko zagnal; in Ryobi-ju je uspelo združiti to moč v agregat, ki meri le okoli 43 centimetrov v višino, 53 cm v dolžino in približno 25 cm v širino. Zraven velikosti, primerne za prenašanje, ima agregat dva ročaja za nošenje, zaradi česar je primeren za dviganje in premikanje z drugo osebo; ali pa ga z dolgim ročajem potiskamo po gladkih površinah.

Nadzorna plošča, ki se nahaja spredaj, vsebuje bistvene komponente tega agregate: za oskrbo s svojo proizvedeno električno energijo ima dve 120 V AC vtičnici, ki sta podobni običajni gospodinjski vtičnici. Za enosmerno napajanje ima 12-voltno vtičnico s priloženim kablom za polnjenje baterij (zaščitena je z lastno varovalko.)

Poleg tega so na voljo trije LED indikatorji; en ki kaže, da je agregat v uporabi, eden za opozorilo, če je prišlo do preobremenitve, in eden, ki opozarja na nizko olje. Na nadzorni plošči je tudi sprejemnik za komplet (ni priložen), ki omogoča povezavo dveh inverter agregatov »Ryobi RYi2200« za večjo moč. Ima tudi nekatera druga stikala, ki jih bom opisal pozneje.

Res mi je všeč enostavnost, s katero se agregat zažene. Nobenega ventila za gorivo, ki ga je treba najti in odpreti, ali drugih ročic. Ryobi RYi2200 ima samo eno ročico za ustavitev, hladen zagon in zagon, in z nekaj potegi zaganjalne vrvice ste samo korak stran od hrupa, pri katerem se lahko pogovarjate.

 

https://www.youtube.com/watch?v=QeMWPFWHex8

Članki iz iste kategorije: