Skrb za rastline domačega proizvajalca

Rastline, ki jih potem lahko tudi zaužijemo ali uporabimo za kaj drugega, je potrebno tudi primerno oskrbovati. To lahko počnemo na najrazličnejše načine. Tega se zavedajo mnoga slovenska podjetja, ki svojo proizvodnjo usmerjajo tudi na izdelovanje številnih sredstev ter pripomočkov, ki še bolj pripomorejo k temu, da je končni rezultat pri vzgoji naših rastlin tak, kot si želimo.

Elkosun velja za eno od bolj vidnih domačih podjetij, ki se ukvarja predvsem s proizvajanjem najrazličnejših svetil. Proizvaja pa tudi razsvetljavo, ki je namenjena našim rastlinam. Svoje izdelke postavlja na številna prodajna mesta, tudi spletna, kjer je njihova cena še bolj ugodna.

Elkosun 250 W z dolgo življenjsko dobo

Eden od izdelkov podjetja Elkosun je tudi magnetna dušilka, ki je poimenovana Elkosun 250 W. primerna je za HPS in tudi MH sijalke. Te se uporabljajo pri vzgoji naših rastlin.

Za izdelek Elkosun 250 W, ki ga lahko opazimo na spletnih policah trgovine, ki ponuja vse za oskrbo naših rastlin, velja, da nudi tudi dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Ponaša se tudi z izjemno dolgo življenjsko dobo in je izdelana iz vrhunskih materialov. Podjetje Elkosun nam nudi kar 3 letno garancijo na prav vse svoje izdelke.

Obenem lahko izpostavimo še enega od bolj priljubljenih izdelkov proizvajalca Elkosun, ki je prav tako namenjen našim rastlinam. Pri tem mislimo na Elkosun 1000W. Tudi to je magnetna dušilka, ki je namenjena za 1000W HPS in MH sijalke.

YouTube video

Teža izdelka je bistveno težja kot pri Elkosun 250W, saj gre za občutno večji izdelek. Njegova teža je 10 kilogramov, moč 1000 W, napetost pa 230 V oziroma 50 Hz. Vse ostale lastnosti so povsem enake kot pri izdelku Elkosun 250 W. Za katerega od obeh izdelkov pa se bodo kupci odločili, je povsem odvisno od njihovih potreb in želja, ki so povezane z njihovimi rastlinami ter oskrbo.

Za naše rastline torej niso primerna samo primerna hranila ter gnojila, temveč tudi razsvetljava. Tega se še kako dobro zavedajo tudi v domačem podjetju Elkosun. Omenili smo dva zelo priljubljena izdelka, po katerem posegajo mnogi vzgojitelji rastlin. To sta Elkosun 250 W ter Elkosun 1000 W. tudi druge njihove izdelke, ki so namenjeni vzgoji rastlin, lahko poiščemo v omenjeni spletni trgovini.

Članki iz iste kategorije: