Magična krema za krčne žile

Magična krema za krčne žile – končno sem pokazala svoje zapeljive noge

Nikoli nisem bila debela niti nisem tako veliko stala, ampak vseeno sem dobila krčne žile. To je bil velik udarec zame in mojo ženstvenost, saj sem bila mlada in sem hotela hoditi ven in se zabavati. Potem pa je prišel dan, ko nisem mogla več obleči svojega priljubljenega oblačila – krila. Imam jih ogromno in nikoli mi ni bilo žal denarja zanje.

Vem, da sem vsem morila z zgodbo o krčnih žilah. One so resda v glavnem estetski problem, s katerim se srečujejo ženske, ampak lahko so tudi zdravstveni problem. Mene so motile, na raznih forumih pa sem videla, da se tudi veliko moških pritožuje zaradi krčnih žil.

Ko zgodba prispe do pravih ljudi

Sem mnenja, da o tej bolezni ne bi smeli molčati. Nekdo vam morda lahko pomaga. Več ljudem ko poveste za svoj problem, večje možnosti so, da najdete rešitev. Jaz sem pripovedovala in pripovedovala, iskala sem rešitev, saj se nisem hotela sprijazniti s tem, da imam tako grozne noge.

Vsak, s katerim sem govorila, je imel nek drugačen odgovor. Nekateri so imeli lastne rešitve, drugi pa so me napotili do drugih oseb. V tem iskanju rešitve sem prispela do babice neke moje prijateljice.

Ta babica je bila pravo čudo. Vsi ljudje iz vasi so hodili k njej. Bila je pravi mojster in izdelovala je razne kreme, maže in čaje. Babica mi je z rahlim nasmehom rekla, naj me nič ne skrbi.

Potem mi je dala nek mali kozarček in mi rekla – Dekle, to je najboljša krema za vene in kapilare, ki jo lahko najdeš. Babica je resnično rada hvalila svoje izdelke, ampak kako pa ne bi, če si je z njimi služila kruh.

Najboljša krema za vene in kapilare

Nisem vedela, kaj vse vsebuje ta krema. Dišala je po meti in predvidevam, da je bilo vse naravno. Babica mi je rekla, da naj jo nanesem dvakrat na dan, zjutraj in zvečer. Poslušala sem join storila točno tako kot mi je rekla. Vsakič sem kremo dobro vtrla in po vsaki uporabi sem občutila blago hladilen občutek v nogah. Bilo je prav prijetno in lepo je dišalo.

Nisem vedela, kaj lahko pričakujem, ampak potihoma sem upala na rezultate, saj sem vedela, da je babica pomagala velikemu številu ljudi. En teden po prvi uporabi sem opazila manjši napredek, moje noge niso bile več tako utrujene. Popokane kapilare pa so pričele izginjati. To me je prepričalo, da nadaljujem z uporabo te kreme.

Minevali so dnevi in tedni in stanje se je z vsakim dnem popravljalo. Bila sem navdušena. Vene so izginile, jaz pa sem se po nekaj mesecih agonije ponovno združila z mojimi krili. Izgleda, da je to resnično najboljša krema za vene in kapilare.

Članki iz iste kategorije: