Novi plinski žar Weber Spirit II E-210

Prva značilnost, ki jo takoj opazimo pri novem Weber Spirit II E-210, je, da so pokrovi na voljo v več barvah. Kjer je bilo prej samo v črni barvi, je Spirit II E-210 zdaj na voljo v črni, slonokoščeni, rdeči in modri barvi.

Naslednja stvar, ki takoj pade v oko, je, da je bila omara za shranjevanje iz prejšnjega modela odstranjena. Weber je to storil, da bi zagotovil dodaten prostor in lažjo dostopnost do vaših orodij.

Prav tako je “nov” sistem pečenja GS4. Ta sistem je sestavljen iz štirih komponent; (1) vžig »Infinity« (2) gorilniki, (3) tirnice za aromo in (4) sistem za maščobo. Čeprav prej ni bil tržen kot popoln sistem pečenja, so bile te komponente vključene v starejšem modelu Spirit E-210.

Novi model Weber Sprit 2018 E-210 je združljiv z iGrill 3, termometrom, ki je povezan z aplikacijami. Merite lahko natančne temperature vašega mesa z merilnimi sondami. Zraven modela na zemeljski je ponujena tudi različica žara na propan.

Lastnosti, ki ostanejo nespremenjene v modelu 2018, vključujejo:

  • 2 gorilnika iz nerjavečega jekla z močjo 26.500 BTU
  • 2.322 kvadratnih centimetrov za kuhanje, dovolj prostora za 3 do 4 osebe. Na voljo je tudi ogrevalna omara (580 cm3)

YouTube video

  • Rešetke iz litega železa in prevlečene s porcelanom omogočajo odlično zadrževanje toplote in dajejo vašemu mesu lepo obliko, ki jo dobimo pri peki na žaru.
  • Emajlirane tirnice za aromo in pokrov.
  • Garancija je za vsak del posebej in traja od 2 do 10 let
  • Merilnik goriva pri modelih tekočega propana pomeni, da vam nikoli ne bo zmanjkalo plina med kuhanjem.

 

Članki iz iste kategorije: