Zakaj izbrati Mitsubishi klime?

Zato, ker so preprosto ene izmed najboljših klimatskih naprav na trgu! Mitsubishi klime so visoko učinkovite naprave, katere dosegajo optimalne učinke s pomočjo najnovejše inverterske tehnologije z okoljsko odgovornostjo in zaradi katere so tudi uvrščene v najboljši energijski razred, saj imajo visok energijski izkoristek, kar pripomore k manjši porabi energije. In to je peščica lastnosti, ki navadno prevagajo pri nakupu.

Mitsubishi klime
Mitsubishi klime so visoko učinkovite naprave

Mitsubishi klime so idealen primer popolnega razmerja med kakovostjo in ceno, dokazano pa je tudi, da so te klimatske naprave najpogostejša izbira med Slovenci. Zakaj tudi sami priporočamo te klimatske naprave? Zato, ker se lahko pohvalijo z več kot 50 letno tradicijo, predvsem kar se tehnološkega znanja tiče. Njihovi stanovanjski sistemi, kot tudi komercialni so znani po brezkompromisni zanesljivosti, po višjih standardih zmogljivosti ter že prej omenjeni energijski varčnosti.

Preberite si še naslednji članek: Ali veste, da krasula velja za za drevo denarja?

Ker je krasula zelo nezahtevna rastlina, je primerna tudi za začetnike.

Pri razvoju omenjenih naprav, tehnologi stremijo k istim ciljem – zagotovitev maksimalnega udobja za uporabnike v dolgi življenjski dobi izdelka in ob tem istočasno varovanje okolja. V naboru njihovih proizvodov najdemo stenske, talne, stropne, kanalske ter kasetne klimatske naprave. Toda kje uporabiti določen model? Za doseganje idealne klime v stanovanjih in manjših poslovnih prostorih, so najbolj primerne stenske klime v deljeni izvedbi – ena stenska notranja enota je povezana na eno zunanjo enoto.

YouTube video

Ti dve enoti sta povezani z bakreno in električno inštalacijo. Vse ostale vrste klimatskih enot, poleg stenskih, pa imajo značilen širok razpon moči in so namenjene predvsem za klimatizacijo poslovnih objektov. V primeru klimatizacije večjega števila prostorov, pa so najbolj primerna izbira tako imenovani multi sistemi, pri katerih je več notranjih enot povezanih z eno zunanjo. Pri klimatizaciji večjih poslovnih prostorov ter objektov, Mitsubishi ponuja tako imenovan VRF sistem. Ker je kakovost zraka v omenjenih prostorih bistvenega pomena, se VRF sistem načrtuje že v fazi arhitekturne zasnove objekta. Klimatske naprave lahko upravljamo preko daljinskega upravljalnika, najsodobnejše različice pa je mogoče nadzorovati in upravljati tudi iz oddaljene lokacije, s pomočjo za to namenjene aplikacije.

Pred samo izbiro ustreznega modela Mitsubishi klime, je poleg samega videza in tehničnih specifikacij, izjemno pomembna tudi umestitev same naprave v prostor. Samo tako lahko zagotovimo optimalno klimatizacijo prostora. Zaradi omenjenega je resnično priporočljivo, da te stvari pravočasno predebatirate s strokovnjakom, kateri naj si tudi ogleda samo lokacijo namestitve klime in se po potrebi, o vsem posvetuje tudi s projektantom (predvsem pri zahtevnejših objektih). Če ste bili sprva prepričani, da je nakup klime mala malica, ste po vsem prebranem zagotovo spremenili svoje mnenje, imamo prav? Pa srečno pri nakupu!

Članki iz iste kategorije: