Vaša tetovaža bledi? Imamo rešitev!

Ali vaša najljubša tetovaža izgublja sijaj in čiste linije? Želite, da ponovno zasije? Za to je potrebna kakovostna in redna nega. Če kože ne negujemo ali uporabljamo neprimerne izdelke za nego tetovirane kože, se lahko zgodi, da tetovaža zbledi in izgubi jasnost, linije so videti razlite in zamegljene, koža pa se lahko prekomerno lupi ali razpoka.

Rešitev za vašo tetovažo

Brez skrbi, poznamo rešitev in to je krema za tattoo Tattoo Nano Shock. Tattoo Nano Shock je prvi izdelek s patentirano formulo, razvito izključno za nežno, varno in hranilno nego predelov s tetovažami. Sinergično delovanje visokokakovostnih sestavin zaščiti občutljivo in ranljivo področje kože ter skrbi za čiste linije in jasne barve.

S pravo kremo bo vaša tetovaža večna

Prava krema za vašo tetovažo je krema za tattoo Tattoo Nano Shock, ki tetovirano kožo optimalno vlaži in preprečuje izsušitev, odstrani odmrle kožne celice, kožo ščiti pred škodljivimi sončnimi žarki in deluje antibakterijsko ter protivnetno. Le tako bo lahko vaša tetovaža obdržala čiste linije in jasne barve, vaša koža pa ne bo suha in razpokana. Zaradi edinstvene kombinacije klinično testiranih učinkovin krema za tattoo Tattoo Nano Shock zagotavlja bolj žive barve in sijoč videz tetovaž, tako novejših kot starejših, optimalen vlažilen in pomirjujoč učinek, visok zaščitni faktor pred UVA/UVB žarki, ki varuje kožo pred gubanjem in drugimi znaki poškodb in staranja.

YouTube video

Kako se krema za tetovaže uporablja?

Krema za tattoo Tattoo Nano Shock je zelo enostavna za uporabo in omogoča prijeten ter enostaven nanos. Za nego že obstoječih in že zaceljenih tetovaž je priporočeno, da jo uporabite enkrat do dvakrat na dan in s tem skrbno negujete tetovirano mesto. Prva profesionalna krema za nego tetovaž s patentirano formulo za nego in sijoč videz bo poskrbela, da bo vaša tetovaža ohranila čiste linije in žive barve, vašo kožo bo zaščitila pred gubanjem in staranjem ter jo ves čas optimalno vlažila. Odstranila pa bo tudi odmrle kožne celice in na kožo delovala protivnetno. Uporabljajte Tattoo Nano Shock. Vaša tetovaža in koža vam bosta hvaležni.

Preberite si tudi o tem, katere ženske torbice so sedaj v modi.

Napisi na majicah. Zabavne majice z različnimi napisi. Sarkastične, ironične in nadvse smešne majice za različna razpoloženja in priložnosti.  Preberi več …

Članki iz iste kategorije: