Gel laki

Odlična rešitev za vse tiste, ki se vam ne da ukvarjat z urejanjem nohtov na vsakih nekaj dni! Gel laki so dokazano bolj obstojni kot navadni laki za nohte, poleg tega se ne krušijo in ne glede na to, koliko časa ne odstranite laka (zdrži do približno 4 tedne), bodo vaši nohti ohranili enak sijaj kot prvi dan!

Čeprav so gel laki enostavni za uporabo, boš za nanos porabila vseeno nekaj časa več kot za običajen lak za nohte. Vendar kot smo že omenili na začetku, bo tudi končni rezultat dlje časa viden. Če boš to počela prvič, je najbolje, da si zagotoviš kar celoten set gel lakov, ki vključuje podlak, nadlak in seveda barvni lak. Nikar pa ne pozabi, da moraš gel lak posušiti z UV lučko, zato si moraš obvezno nabaviti tudi to, sicer se s tvojimi nohti in barvanjem ne bo zgodilo nič revolucionarnega.

Gel laki so nepogrešljivi pri ti. permanentnem lakiranju nohtov. Kljub temu da je ta način barvanje izredno obstojen, je edina stvar, pri kateri se to ne obnese najbolje tvoj nohtni »narastek«. Nohti nam rastejo zelo različno, zato se nekaterim dekletom po 3 tednih narastek komaj da pozna, če pa ste med tistimi, ki vam nohti rastejo izredno hitro, boste morale postopek ponoviti že čez 2 tedna. Ampak to je vseeno veliko bolje kot odstranjevanje laka za nohte in lakiranje na nekajdnevni ravni.

Drug problem, ki se lahko pojavi, če uporabljate gel lak in permanentno lakiranje nohtov je ta, da se lahko naveličate gledat eno in isto barvo nohtov več tednov zaporedoma. Če ste ena izmed tistih, ki prisegate na eno barvo nohtov ali klasično francosko manikiro, pa so gel laki več kot odlična rešitev. Pazite samo na to, da bodo naneseni sloji izredno tanki, sicer bo odstranjevanje gel laka toliko bolj težavno.

 

Članki iz iste kategorije: