Mineral lepote za mladosten videz

Metil-sulfonil-metan ali MSM mnogi imenujejo kar mineral lepote. Je popolnoma naravno in organsko žveplo, ki je pomembno pri tvorbi elastina, keratina, hrustanca in kolagena. Kolagen lahko zaužijete tudi z prehranskim dodatkom kolagen v prahu. Povečuje raven energije v našem telesu, pomaga pri blaženju simptomov artritisa, revme in osteoporoze, polepša lase in nohte, preprečuje nastanek gub in ima še obilo drugih pozitivnih učinkov na naš sistem.

Celoten tretma telesa in preprečitev staranja

Prehranski dodatki morajo izboljševati naše vsakodnevno počutje ter nam polepšati življenje. Pri tem je odlično, če je dopolnilo multifunkcionalno in vpliva na več naših organov hkrati.

YouTube video

MSM ne deluje zgolj na en del našega telesa, temveč na telo kot celoto. Skrbi za mladosten videz naše kože in preprečuje nastanek gubic. Prav tako pa deluje razstrupljevalno in obrambno. Telo zaščiti pred različnimi vnetji in bolečinami zaradi težav s kostmi in sklepi.

Odpravite nepravilnosti na koži

MSM mineral preprečuje nastanek nepravilnosti na koži in ohranja njeno prožnost. Odpravlja tudi akne, ekceme, prhljaj, izpuščaje, luskavico in druge kožne težave. Okrepi lase od korenin do konic ter poskrbi tudi za bolj goste in bujne lase. Nohti že po nekajdnevni rabi postanejo manj lomljivi in krhki. Prav tako postanejo trdi brez dodatnega nanašanja lakov ali negovalnih sredstev.

Izboljšanje simptomov kroničnih bolezni

Kronične bolezni velikokrat vplivajo na naše razpoloženje. Zaradi strahu pred poslabšanjem simptomov, se izogibamo vsakodnevni rekreaciji in uživanju s prijatelji. Z MSM prahom boste postali bolj aktivni, energični in samozavestni. Mineral poveča prebavo, olajša simptome astme, alergije in migren. Odpravlja tudi bolečine v mišicah in uravnava hormonsko ravnovesje. Vzdrževanje fit telesa je pomembno za dolgo življenjsko dobo in dobro počutje. Dodaten vsakodnevni vnos žvepla tako ni razvada, temveč nujnost.

S hrano ga ne užijemo dovolj

S hrano na žalost ne moremo vnesti dovolj velike količine minerala MSM v telo. Nahaja se sicer v zelenolistni zelenjavi, kvasu, pivu, kavi in mleku, vendar v majhnih količinah. Naše telo za delovanje potrebuje vsaj eno čajno žličko minerala na dan. Vmešajte ga v sok, jogurt ali čaj in počasi popijte. Absorbacija bo nastopila zelo hitro, tako, da bodo rezultati vidni v kratkem času.

Članki iz iste kategorije: