Rešitev težav s keratinskimi podaljški

Ker je keratin glavna sestavina naših las, ga moramo ohraniti čim več v laseh. Kar več kot 90% keratina, ostalo pa je voda v obliki vlage in nekaj drugih vitaminov in mineralov, to je sestava naših las. Vendar pa večkrat skozi leta lasje tudi z našo pomočjo, izgubijo sijaj in voljnost, ostanejo le suhi in lomljivi lasje brez leska. To pa je zaradi pomanjkanja keratina v naših laseh. Razlogov za ta problem pa je lahko več. Če se prevečkrat barvamo in na laseh uporabljamo zelo agresivno lasno kozmetiko, potem se lasje zelo izsušijo čez čas in izgubijo precej keratina, ki se s postopkom barvanja poškoduje.

Prav tako se keratin poškoduje, če lase likamo ali oblikujemo s prevročim oblikovalcem las ter tudi, če jih preveč agresivno spenjamo ali če ne uporabljamo dobre krtače ali glavnika za lase. Na ta način lasje postajajo vse bolj tanki in lomljivi. Težave pa lahko rešimo na več načinov, s pravilno uporabo, s keratinsko kuro ali pa z začasno uporabo keratinskih podaljškov za lase.

Keratinski podaljški so lasni podaljški, ki so še posebej obogateni s keratinom, zato lahko na ta način za nekaj časa, dokler naših las ne rešimo teh težav, uporabimo keratinske podaljške in jih spet polepšamo. Keratinski podaljški so lepi, sijoči in močni, primerni so za prav vsako žensko. Pozorni moramo biti le na to, da izberemo pravilno tehniko podaljševanja las, da naši naravni lasje ne bi trpeli zaradi pretirane obremenitve. Najbolje pa je, da se o tem posvetujemo s strokovnjakom iz tega področja.

Članki iz iste kategorije: