Kaj more imeti vsaka ženska pri sebi?

Ženske za svoje dobro počutje običajno pri sebi potrebujemo ogromno stvari. Ženske torbice so prava mala zakladnica uporabnih in neuporabnih stvari. V njih najdeš vse možno, kar si lahko zamisliš. Če pogledam samo mojo torbico, je v njej vsaj 10 stvari. Imam telefon in polnilec. Obvezno potrebujem denarnico in robčke. Šminka in krema za roke je v njej vsaj pozimi. Potem imam sončna očala in sponke za lase. V njej najdem tudi krtačo za česanje in kakšen lak za nohte. Plastenka z vodo nikoli ne manjka v moji torbici. Že sedaj sem naštela 11 različnih stvari. Lahko še nadaljujem, obvezna je kartica za avtobus. USB ključek za službene stvari tudi ne sme manjkati. Noter najdem tudi ključek za kavni avtomat, ki je v preddverju naše poslovne stavbe.

Torbice mladih mamic

Ker sem mamica dvema malima deklicama, pa se velikokrat v torbici znajdejo tudi stvari za moja otroka. Pleničke in vlažilni robčki za na pot. Duda za spanje najmlajše je tudi obvezen pripomoček. Vse moje torbice so dovolj velike, da se v njih znajde tudi kakšen rezervni kos oblačila. Pa ne samo za otroka, ampak tudi zame. Otroci namreč vedno kaj polijejo in njihove rokice vedno zaidejo tudi na moja oblačila. Mlade mamice zato dobro vemo, koliko stvari res potrebujemo v naših torbicah.

Kaj najbolj cenim pri torbicah?

Meni osebno je najbolj pomembna prostornost torbice. Zelo sem vesela, če najdem torbico iz kvalitetnega in vzdržljivega materiala. Prav pride tudi, če ima znotraj več predalov. Tudi kakšnega žepa na zadrgo se ne branim. Mora imeti ročaje, da jo lahko primeš v roko. Še najbolj pomembno pa je, da ima dolg pas. Običajno ob dveh otrocih nimam še proste roke za nošenje torbice.

YouTube video

Za posebne priložnosti ni pomembna praktičnost

Ko pa se z dragim kam odpraviva v dvoje, ni pomembna praktičnost mojih torbic. Takrat je najpomembnejše, da torbica lepo paše k mojim oblačilom. Hkrati pa mora biti dovolj prostorna za telefon in denar. Tudi kakšno šminko in robček lahko v večerno torbico brez problema skrijem. Rada imam torbice, zato jih je moja omara polna. Vsako leto kupim kakšno novo in moderno. Starejših modelov pa se s težkim srcem znebim. Običajno jih komu podarim.

Če ste si omislili tetovažo ali jo nameravate v bodoče narediti, se pozanimajte tudi, kako jo lahko na enostaven način vzdržujete, da bo trajno lepa. Rešitev za vas je nova krema za tattoo.

Članki iz iste kategorije: