Tudi večje ženske torbice so lahko modne

Torbica je nepogrešljiv del ženske garderobe. Sama imam kar nekaj ženskih torbic shranjenih v moji garderobni omari. Ženske torbice so namreč v prvi vrsti praktični kos, za prenašanje ključev, denarnice, mobilnega telefona, ličil, robčkov, žvečilnih gumijev in še ogromno drugih potrebščin. Mamice z majhnimi otroki imamo polovico torbice gotovo nabasane z njihovimi potrebščinami, kot so dude, pleničke, robčki, stekleničke, igračke in podobno.

Ženske torbice so torej za vsakdanje opravke predvsem praktične prenašalke potrebščin. A kljub temu, da je praktičnost pomembna, so le-te lahko tudi zelo lepe in vredne pogledov. Lahko pa zelo lepe modne ženske torbice tudi takrat, kadar so večjih velikosti. Poleg torbic za vsakodnevno rabo, pa imamo vse ženske tudi torbice za druge namene. Najbolj glamurozne so večerne torbice ali torbice za kakšne posebne dogodke, kot so na primer poroke. Te torbice so manjše in služijo predvsem popestritvi izgleda. Potem so ženske torbice za na plažo. Te so iz lahkotnih materialov, običajno cenejše in bolj vzdržljive.

Tudi ženske torbice za na plažo so nepogrešljive

Sploh ženske torbice za na plažo so običajno iz platna ali kakšnih plastičnih materialov. V njih prenašamo vse pripomočke za na plažo, od sončnih krem, sončnih očal, revij in časopisov ter podobno. Če so dovolj velike, pa lahko v njih nosimo tudi kakšen klobuk ali brisačo za na plažo. Ženske torbice so v vseh primerih za ženske nepogrešljive, saj nismo kot moški in denarnice ter telefona gotovo ne nosimo v žepu suknjiča ali hlač.

Kaj pa za k športni odpravi?

YouTube video

Sama sem se pred kratkim znašla prav v posebni situaciji. Šla sem na sprehod po gozdnih poteh do prijateljice in s seboj sem morala vzeti ključe, telefon in dežnik. Nahrbtnik je bil gotovo prevelik za te tri stvari. Male športne ženske torbice pa nisem imela. Vzela sem čisto navadno žensko torbico za vsakdanje stvari. Malo sem se smešno počutila v trenerki in telovadnih copatih, v rokaz pa z žensko torbico, zato sem se odločila, da bom naslednji dan kupila čisto pravo športno torbico. V trgovini na spletu sem naslednji dan našla takšno športno torbico, ki je primerna tudi za lahkoten tek.

Članki iz iste kategorije: