Prihrani pri kartušah tudi ti!

Se tudi vam kartuše za tiskalnik zdijo grozno drage? Meni se je zdelo tako, dokler nisem odkrila, da jih kupujem po čisto previsoki ceni. Zgodba je identična tisti o kontaktnih lečah, ki sem jih vrsto let kupovala v lokalni optiki. Nekega dne pa slučajno ugotovila, da so leče na spletu še enkrat cenejše in da sem vsa ta leta plačevala zanje čisto previsoko ceno. Po poceni leče in poceni kartuše je tako treba na splet. Tam pa se najde tudi kaj drugega po ugodni ceni, a to je že druga zgodba.

Njen nauk je, da nikoli ne kupi ničesar, preden se ne prepričaš o tem, kakšne so cene drugje. Danes je to s pomočjo spleta zelo enostavno, običajno pa boste ob tem ugotovili, da so prav spletne cene tudi najnižje, kar pomeni, da boste prihranili ne le pri denarju, ampak tudi pri času. Ne bo vam namreč treba v fizično trgovino, temveč boste svoje poceni kartuše, leče ali kaj drugega lahko naročili le z nekaj kliki!

Drage ali poceni kartuše

Že od kar sem kupila prvi tiskalnik, kartuše zanj kupujem v papirnici na vogalu. Velikokrat grem mimo, zato se mi ni težko ustaviti tam. Prav zaradi tega sem praktično že celo življenje njena redna obiskovalka. Ker je navada železna srajca, dolgo časa niti pomislila nisem, da bi lahko zavila tudi kam drugam. Raje sem se vsakič jezila, kako drage so te presnete kartuše!

Potem pa sem enkrat med brskanjem po spletu slučajno zagledala reklamo, ki mi je padla v oči. Na njej je pisalo: Poceni kartuše! Ker mi je takrat v tiskalniku ravno zmanjkovalo barve in je ta nenehno veselo opozarjal z nadležnim opozorilom, da je temu tako, sem se odločila, da kliknem na oglas. In doživela razsvetljenje! No, ali pa vsaj ugotovila, da sem dolgo časa po nepotrebnem zapravljala denar.

YouTube video

Tako nizke cene, da komaj verjameš

Če si vajen dokaj visokih cen, te poceni kartuše najprej kar malo šokirajo. Priznam, da sem bila najprej kar malo skeptična. Saj veste, kako nas na vsakem koraku kar naprej opozarjajo, da na internetu preži nešteto pasti in da moramo biti sploh pazljivi pri spletnem nakupovanju. A poceni kartuše so me premamile in njihova nizka cena je bila tako vabljiva, da sem tvegala ter jih naročila.

Izkazalo se je, da sme ravnala še kako prav: že naslednji dan sem namreč kartušo za svoj tiskalnik prejela na dom in delovala je brezhibno in odlično. Od takrat poceni kartuše vedno naročam na spletu, saj so tam veliko ugodnejše. Še posebej mi je všeč spletna trgovina toner123.si, ki ima res hitro dostavo. Poleg tega pa velikokrat nudi še posebne akcije, s katerimi še dodatno prihranim.

Članki iz iste kategorije: