Unikatni napisi na majicah za številne priložnosti

Majice s kratkimi in dolgimi rokavi so zagotovo eden od najbolj pogostih kosov oblačil, v katera se oblečejo vse generacije in oba spola. Napisi na majicah pa lahko poskrbijo, da je vaš kos oblačila še posebej zanimiv in drugačen. 

Napis na majici je lahko povsem osebne narave. Lahko si kar sami izdelate majico in nanjo daste natisniti na primer svoj slogan, ki vas v življenju motivira. Sicer pa so majice z napisi lahko primerne za številne možne dogodke. Lahko si jih omislite za maturantski večer, za dekliščino in fantovščino, kot promocijske majice, ter še za številne druge podobne dogodke. A pri vsem tem ne bodite pozorni samo na napis, temveč še na druge karakteristike dobre majice. 

Materiali kakovostne majice z napisi 

Napisi na majicah bodo še toliko bolje prišli do izraza, če jih boste natisnili na pravem mestu. V majici z napisom pa se boste še toliko bolje počutili, če bo narejena iz kar se da kakovostnega materiala. Dobre majice so na primer narejene iz 100 % bombaža. Če je bombaž še ekološko pridelan, pa še toliko bolje. 

Napisi na majicah
Napisi na majicah bodo še toliko bolje prišli do izraza, če jih boste natisnili na pravem mestu.

V zadnjih letih so v trendu tudi majice iz poliestra. Zanje je značilno, da zelo dobro dihajo, obenem se tudi hitro sušijo. Najverjetneje bodo takšne vrste majic izpodrinile tudi bombažne majice. Pri izbiri majice pa je ne nazadnje pomembno tudi to, ali vključuje cevasti material ali stranki šiv. Zagotovo je boljša majica tista, ki vključuje stranski šiv. Za takšno majico boste sicer plačali več denarja, vendar se vam bo investicija vanjo obrestovala. Pri pranju se pri majici s stranskim šivom ne bo spremenila njena oblika. 

YouTube video

Zabavna vsebina na tekstilu 

Napisi na majicah so prav tako priljubljeni kot napisi na drugih vrstah oblačil. Ne glede na to, na kakšno vrsto tekstila boste dali natisniti vsebino, naj bo ta kar se da zanimiva, povezana z določeno temo, osebo in ne nazadnje tudi zabavna. 

Majice z napisi so lahko prikupno darilo za prav vsakogar, ne glede na spol in starost. Pomembno je torej, da ujamete pravo vsebino in ne nazadnje še to, da je majica ali drug kos oblačila iz dobrega materiala. 

Preberite si še članek o večjih ženskih torbicah.

Članki iz iste kategorije: