Stroškovno učinkovit način za promocijo podjetja

Promocijske majice za moške

Tradicionalni načini oglaševanja podjetja in produktov so lahko zelo učinkoviti. Mogoče pa je tudi, da za njih namenimo ogromno količino denarnih sredstev, rezultati pa so nezadovoljivi. Srečo imamo dandanes veliko nizko-cenovnih načinov predstavitve našega podjetja širši publiki. Med te spadajo številni socialni mediji, spletne strani ipd. Včasih pa je najbolje, da se zadeve lotimo analogno. Veliko ljudi se zanaša na izredno popularnost in učinkovitost, ki jih imajo promocijske majice, ko želimo dostopati do potencialnih strank.

Izdelava promocijskih majic je cenovno ugodna

Današnji procesi izdelave promocijskih majic so zelo učinkoviti. Sama poslikava blaga je zelo obstojna. Na majice je možno vtisniti različne vzorce, oblike, napise in barve. Vse to pa je izredno cenovno ugodno za majhna in start-up podjetja, ki so šele pričela svojo poslovno pot. Dejstvo je, da je oglaševanje na televiziji in radiju ter drugih kanalih dokaj stroškovno zahtevno.

Promocijske majice za ženske
Promocijske majice udobno in prijetno oblačilo

Obenem pa nam morda ne povrne investiranih sredstev. Veliko majhnih podjetij pa si tega stroška sploh ne more privoščiti. V tem primeru je veliko bolje, če se poslužimo poslikanih majic, ki jim lahko dodamo naš logotip, ime produktov, slogan podjetja ipd. 

Raziskave so pokazale, da je najbolje, če vdelamo v svoje majice smešne motive, ki so povezani z našim načinom poslovanja. Smeh je zaželen pri ljudeh vseh starosti, zato se veliko bolje odzivajo na motive, ki v njih vzbudijo nasmeh.

Majice so vedno zaželene

Vsi se lahko strinjamo, da so majice morda najbolj popularno oblačilo v naši garderobi. Lahko jih nosimo v vsaki sezoni. Obenem pa so primerne za nošnjo za skoraj vsako priložnost, pa naj bo to šport, poslovni sestanki, preživljanje časa doma, sprehodi v naravi ipd. Če to popularno oblačilo poslikamo z motivi podjetja, url naslovom naše spletne strani ipd., bomo poželi veliko zanimanja pri vseh ljudeh.

YouTube video
Vedno, ko kdo pogleda vašo majico, je to brezplačna reklama

Majice lahko uporabimo kot promocijski material, ki ga razdelimo ob dnevu odprtih vrat, prvem nakupu naše stranke, sledilcem na socialnih medijih in podobno. Velika prednost je, da so promocijske majice udobno in prijetno oblačilo, ki ga ljudje zelo pogosto nosijo.

Uporabimo naše stranke za oglaševanje podjetja

Potiskane promocijske majice so izredno uporabne iz številnih razlogov. Prvi je ta, da so funkcionalno oblačilo za ljudi, katerim smo jih podarili. Obenem pa med nošenjem majic oglašujejo naše podjetje vsem ljudem okoli njih. To so lahko prijatelji, družinski člani, naključni ljudje ipd. Morda sprva ne zgleda, da to ima lahko velik učinek. V resnici pa je to izredno močan način oglaševanja, ki hitro prekaša tudi bolj prefinjene reklame na televiziji, internetu, radio in drugih kanalih.

Na promocijsko majico lahko tudi natisnemo povezavo do naših socialnih medijev ipd. Tako bomo pasivno pridobivali nove sledilce, ki se bodo morda sčasoma pretvorili v dejanske stranke. Pri tem pa ne bomo zapravili veliko denarnih sredstev. Sam rezultat pa bo dejansko presenetljivo pozitiven, saj bomo lahko za minimalne stroške počasi a zmerno poslovno rasli.

Članki iz iste kategorije: