Kako PopSocket pravilno namestiti na pametni telefon?

Popsocket

PopSocket je vedno bolj priljubljena oprema za rokovanje z mobilnimi telefoni. Nudi odlična podporo vsakemu mobilnemu telefonu. Pametni telefoni so vedno tanjši in zato postajajo vedno bolj izmuzljivi. Padajo in polzijo nam iz rok. Še posebej kadar smo telesno aktivni in so naše roke potne. Oprijemalna držala nam olajšujejo delo. Naše roke se spočijejo. Z uporabo te opreme hkrati pregledujemo informacije na telefonu, vmes pa naše roke počivajo.

Držalo na hrbtišču mobilnega telefona nam omogoča udobno držanje telefona. To velja še posebej pri izdelovanju fotografij, ko s telefonom slikamo sami sebe. Uporabimo ga tudi za dejavnosti, katere zahtevajo dodatno podporo.

Ali mora biti stojalo prilagojeno pametnemu telefonu?

PopSocket lahko uporabimo prav na vseh pametnih telefonih. Niso izdelani po meri posameznega telefona, vendar so univerzalni. Razlikujejo se le po barvi, materialu in številu oprijemnih ročic. Stojalo lahko naročimo preko spleta ali pa ga kupimo v trgovini. Najbolje je izbrati takšno barvo ali vzorec, ki se bo prilegal barvi telefona. Nekatera podjetja ponujajo možnost, da si svoj podstavek za telefon izdelamo kar sami. Vse kar moramo narediti je, da v aplikacijo naložimo priljubljeno sliko ali vzorec.

Izberemo mesto na hrbtni strani pametnega telefona

Odločiti se moramo na katero mesto bomo prilepili držalo. Vprašati se moramo, kako ga želimo držati v roki. Na primer, če imamo manjši telefon, tedaj bomo držalo postavili na dno hrbtišča telefona. Na tak način bo podpora telefonu bolj učinkovita.

PopSocket lahko namestimo na dve različni površini
PopSocket se uporablja za rokovanje z mobilnimi telefoni

Če imamo večji telefon, pa lahko kupimo držalo z dvema ročicama. S tem bo telefon pridobil na dodatni podpori. PopSocket lahko namestimo na dve različni površini. Lahko ga namestimo na sam telefon ali pa na ovitek, s katerim je telefon zaščiten. V obeh primerih bomo imeli trden oprijem.

Oprijem držala na površino telefona

Ko smo popolnoma prepričani, na katero mesto bomo držalo namestili, tedaj previdno odstranimo nalepko. Nalepko na hrbtni strani držala nežno povlečemo, da se ne bi poškodovala.

YouTube video

Ko smo to storili, prilepimo mobilno stojalo na telefon. PopSocket močno pritisnemo na površino. Držimo približno deset minut. Prepričamo se, da se je lepilo dobro oprijelo na površino.

Članki iz iste kategorije: