Zamenjava poškodovanega ekrana na pametnem telefonu

Moderne mobilne naprave so izredno uporabne pri mnogih stvareh. Pomagajo nam v poslu in z njimi lažje organiziramo svoje osebno življenje. Tako so pametni telefoni postali eden izmed stalnih spremljevalcev vsakega posameznika. Vsakemu lastniku računalniške naprave, pa se zgodilo, da jo je nehote poškodoval. Tako se na pametnem telefonu dostikrat poškoduje ravno ekran, ki nam omogoča, da ga lahko sploh uporabljamo. To nas pusti v zmedi, saj imamo na izbiro popravilo ekrana ali pa nakup nove naprave.

Nov pameten telefon ni nujno boljši

Dandanes se računalniška tehnologija razvija z neverjetno hitrostjo. Skoraj vsake nekaj mesecev smo priča vedno hitrejšim procesorjem, večjim spominskim karticam ter novim operacijskim sistemom. To predvsem velja za mobilno tehnologijo, saj je preprosto polna inovacij, ki se jih ne moremo nasititi.

Kvalitetno popravilo ekrana
Menjava ina popravilo ekrana

Nove naprave pa niso nujno vedno boljše. Če ne bomo popravili ekrana na starem telefonu, nam morda nov telefon ne bo več všeč. To se rado predvsem zgodi takrat, ko nekaj kupimo na silo, ker nujno potrebujemo. Možno je, da nam ne bo všeč velikost, teža in občutek novega mobitela, vendar ga bomo morali uporabljati, saj smo kupili novega. V tem primeru je popravilo ekrana veliko bolj ekonomična in smiselna odločitev, ki nam bo prihranila sredstva, čas in živce.

S popravilom prihranimo sredstva

Morda je popravilo ekrana res dokaj velik strošek, vendar se ne more primerjati s ceno nove naprave. To se pokaže takrat, če se nam je poškodoval nov telefon in bi ga radi nadomestili z enako ali boljšo izvedbo. Res je pa tudi, da je odvisno od vrste poškodbe ekrana, koliko nas bo končno popravilo stalo. Tako bomo morda plačali veliko manj, kot si sprva mislimo.

YouTube video

Izvrstni strokovnjaki, kot jih bomo zasledili na spletni strani www.gizzmo.si, nam lahko zamenjajo ekran na skoraj kateremkoli Android, iOS in drugem telefonu s kvalitetnimi nadomestnimi deli. Izredno pomembno je, da se odločimo za ponudnika servisnih storitev, ki ne uporablja cenenih nadomestnih delov, saj nimajo garancije in se lahko hitro pokvarijo.

Prihranimo čas z nameščanjem aplikacij

Vedno, ko kupimo nov pametni telefon, se moramo precej časa ukvarjati z nameščanjem vse programske opreme. Poleg tega pa so tudi posodobitve operacijskega sistema ter sistemskih aplikacij dokaj dolgotrajno opravilo. Tako si lahko s popravilom ekrana zagotovimo, da bomo staro napravo nemoteno uporabljali naprej, brez da bi se na novo morali učiti vseh funkcij, nameščati aplikacije, posodabljati sistem ter vpisovati v uporabniške račune.

Članki iz iste kategorije: