WC školjka Toto Ultramax II MS604114CEFG

Rob školjke Toto Ultramax II MS604114CEFG nima lukenj ali obrnjenega kanala na straneh, zato je čiščenje veliko lažje. Prav tako nudi brezhiben videz in ker je enodelna, ni treba skrbeti za iztekanje vode in čiščenje prostora med kotličkom in robom.

Kako odmašiti model Toto Drake ali Ultramax II?

Pri modelu Toto Ultramax II MS604114CEFG je odvod na dnu školjke v obliki trapeza, zato je odmaševalnik Continental Mfg 24 dovolj prilagodljiv, da se odlično prilega dnu školjke. Prav tako ima veliko površino, zato premakne veliko vode, ko se dno zamaši.

Lastnosti

V dizajn je vključenih več lastnosti, ki to enoto spremenijo v visoko kakovostno školjko. Ampak očitno iščete posebnosti. Ni problema.

YouTube video

Mehanizem splakovanja – Verjetno najpomembnejša in tudi ena od prvih stvari, ki si jih ogledamo, preden opravimo našo raziskavo. Močno splakovanje lahko naredi veliko razliko; zmogljivost z enim splakovanjem je tisto, na kar morate biti pozorni. Kljub temu, da ta izdelek po pritisku na ročico za potiskanje porabi bistveno manj vode, bo zaradi mehanizma Double Cyclon, ki temelji na gravitaciji, še vedno dosegel učinkovito splakovanje.

Poraba vode – kot je bilo omenjeno zgoraj, ta model Toto Ultramax II MS604114CEFG varčuje z vodo, pri čemer porabi le 5 litrov, kar je v primerjavi s standardno stopnjo 6 litrov lahko precejšnja razlika glede na to, koliko vode prihranite v daljšem časovnem obdobju. To bo vplivalo tudi na znižanje računov v gospodinjstvu. Gre za izdelek WaterSense, kar pomeni, da ustreza smernicam za varstvo okolja (EPA).

Skleda – Školjka je opremljena je s podolgovato skledo, ki je lahko koristna za uporabnike iz več razlogov. Prvič, zaradi položaja in prostora za noge, ki ga ponuja, je školjka bolj udobna. Drugič, z dodatno dolžino je primerna za moške, ki potrebujejo dodaten prostor pri sedenju. Lahko rečemo, da notranja oblika sklede pripomore tudi k zmanjšanju škropljenja.

Drug element udobja, ki se lahko pogosto prezre, je višina školjke.

Članki iz iste kategorije: