Akumulatorska kosilnica na nitko zanesljivo pokosi travo tudi ob robovih

Akumulatorska kosilnica na nitko je odlična izbira, saj lahko z njo enostavno upravljamo in lahko kosi travo tudi ob robovih, ograji, ipd. Z njo torej dosežemo tudi druge kote, katere sicer s katero drugo dosežemo veliko težje.

Glede na vso to moč bi pričakovali, da bo ta kosilnica hrupna. Odlikuje se po enostavno nastavljivi teleskopski gredi in hitri nastavitvi sekundarnega ročaja. To ji omogoča delo pri najrazličnejših višinah in vrstah trave.

Prav tako so akumulatorske kosilnice na nitko izredno zmogljive in cenovno ugodnejše od veliko drugih kosilnic na plin. So brez umazanega goriva, smrdljivih izpušnih plinov ali dolgotrajnega vzdrževanja. To je bila tudi najzmogljivejša brezžična kosilnica, z dovolj časa, da z enim polnjenjem akumulatorja pokosi večje površine trave. Teža je tudi različna glede na model, vendar je zaradi odličnega ravnovesja in nastavitev ročaja postala eden najpreprostejših načinov za nihanje in manevriranje tudi na tesnih mestih.

Akumulatorska kosilnica na nitko je odlična izbira, saj lahko z njo enostavno upravljamo in lahko kosi travo tudi ob robovih, ograji, ipd.

Akumulatorska kosilnica na nitko – znana tudi kot odstranjevalec plevela in hkrati kosilnica, – je odlično dopolnilo kosilnici, ki vaši trati doda lep in svež videz. Ker so kosilnice namenjene za široko odprta območja, so te kosilnice primerne tudi za čiščenje robov in vseh krajev, na katere kosilnica sicer ne more priti: vogali, odprtine in tesna mesta med in pod živo mejo; ozke poti in strmi klanci; v tesnih prostorih v bližini stebrov nabiralnika, dvignjenih delov, dreves in svetilk; ter ob ograjah in stenah.

Naša priporočila za košnjo z akumulatorsko kosilnico na nitko, so namenjena tistim, ki si želijo zanesljivega in zmogljivega orodja za čiščenje po košnji in ​​odstranjevanje plevela. Primerna je za občasno redno uporabo.

YouTube video

Tovrstne kosilnice, z dovolj moči, so zmogljive za košnjo raznih območij, da pokosijo vse, od preproste trave do gostega zaraščenega plevela. V primerjavi z kosilnicami na plin so brezžični modeli tišji, skoraj ne potrebujejo stalnega vzdrževanja, začnejo s pritiskom na gumb, ne oddajajo izpušnih plinov in se lahko »natočijo«, ne da bi morali ločeno teči do bencinske črpalke. Najboljša brezžična orodja imajo daljši čas delovanja in možnost rezanja vsega, razen za najbolj skrajna čiščenja. Za vso to moč in udobje je omenjena kosilnica približno enake cene kot model na plin-in še manj, če upoštevate dolgoročne stroške nakupa plina in olja ter čas, porabljen za vzdrževanje, se vsekakor akumulatorska zagotovo bolje obnese. V nekaterih ekstremnih okoliščinah bo delovalo samo plinsko orodje-za to imamo izbiro na plin. Toda le redko veljajo za potrebe večine ljudi, zato so običajno primerne prav akumulatorske kosilnice na nitko.

Članki iz iste kategorije: