Boschevi električni grelniki z majhnim rezervoarjem Tronic

Temperaturno območje grelnika vode je od 18 do 63°C. Temperaturo lahko nadzirate z obračanjem zunanjega gumba na sprednji strani. Videti je, da je plastični gumb malo težko obrniti, zato ga pustite na idealni nastavitvi, ko boste ugotovili, kako vroče vodo želite.

Vir energije

To so električni grelniki vode, ki se vtaknejo v vtičnico. Zahteve glede moči so 120V / 12A za skupno 1440 vatov. Oglejte si priročnik za določen model za priporočeno debelino žice in amp varovalko. Zdi se, da je 9 in 15-litrski grelnik možno enostavno priključitvi na vtičnico, 26-litrski grelnik pa mora biti vgrajen v omrežje.

Montaža

Boschevi električni grelniki z majhnim rezervoarjem Bosch Tronic 3000 T so nameščeni na mestu uporabe za umivalnik v kopalnici, kuhinji, garaži, koči, avtoprokolici, stranišču ali hišici pri bazenu. Lahko se pritrdi na steno s priloženim stenskim nosilcem. Lahko je nameščen tudi pod umivalnikom ali celo pritrjen na tla.

YouTube video

Dovolj je majhen, da se prilega pod kopalniški umivalnik ali kuhinjsko korito.

Pred namestitvijo naprave morate upoštevati položaj varnostnega ventila za temperaturo. Včasih skozi varnostni ventil sprosti majhne količine vode kot varnostni ukrep. To lahko povzroči težave z vlago, če je grelnik nameščen v omari. Zato boste morda morali najti način, kako ga povezati z odtokom ali namestiti posodo, v katero lahko teče odvečna količina vode, ne da bi povzročila nered.

9 in 15-litrski grelniki imajo moški 1/2 NPT priključek, 28-litrski pa moški 3/4″ NPT priključek. Linijo hladne vode priključite v grelnik vode in nato priključite linijo tople vode od grelnika do pipe. Prav tako ga je mogoče povezati z obstoječo linijo tople vode, da bi pospešili razpoložljivost in zanesljivost tople vode, ki prihaja iz glavnega grelnika vode.

Bosch Tronic 3000 T – ocena

Električni grelnik vode Bosch Tronic 3000 T je idealna rešitev za problem vroče vode, če se umivalnik ali kopalnica nahaja predaleč od glavnega grelnika vode.

Članki iz iste kategorije: