Stilska preobrazba za ženske

Stilska preobrazba je nekaj kar si verjetno želi vsaka ženska. Vsaka dama si želi, da bi izgledala kot prava diva. Tudi moški sanjajo o tem, da bi bili privlačni in da bi se oko mimoidočih punc ustavilo na njih. Torej to je celostna stilska preobrazba človeka, kateri dobi potem tudi nek nov imidž. Biti v trendu in izgledati vroče je nekaj, kar poskušajo vsi. A seveda pri tem prednjačijo punce.stil

Pri stilski preobrazbi gre za to, da vam pokažejo in dajo nek edinstven osebni izgled in nek slog oblačenja, kar je jasen pokazatelj samozavesti ter prefinjenosti. Pri slogih gre za nekakšno harmonijo med tem kdo smo in kako izgledamo. Definitivno pa smo po svojem slogu prepoznavni in edinstveni in to nas naredi različne. Stilska preobrazba stremi ravno k temu. Zato si osebe na slikah prej in potem zaradi ogromnih razlik najpogosteje sploh niso več podobne.

Strokovnjaki za stilsko preobrazbo pomagajo pri iskanju svojega edinstvenega sloga po katerem nas bodo vsi prepoznali. Torej svetujejo pri ustvarjanju nekega močnega in samozavestnega sloga, ki opisuje kdo smo in kako živimo. Ustvarijo tudi videz ki nam najbolj ustreza glede na postavo in karakter. Na tmo preobrazbe obstaja tudi zelo veliko natečajev v modnih revijah, internetnih straneh, televizijskih oddajah, ipd., kjer izberejo nekaj srečnežev in jim spremenijo, slog, ter ženske prelevijo v dame, moške pa v prave šarmerje.

YouTube video

Glavni deli stilske preobrazbe so: striženje, barvanje, nov make up, nova garderoba, oblikovanje telesa z vadbo,… in ponavadi za zaključek tega procesa še profesionalni fotošuting, torej končni posnetki, kateri vam potem ostanejo za spomin in tako tudi vidimo razliko prej in potem. Rezultati so najpogosteje res skoraj neverjetni. Za samougotavljanje svojega idealnega modnega sloga je velikokrat dobro pogledati tudi kakšne tuje modne oddaje kot naprimer American next top model, kjer svetujejo tudi najbolj priznani modni oblikovalci in oblikovalke.

In še nekaj kratkih nasvetov, za stilsko preobrazbo doma v petih korakih:

  • Zamenjaj stran prečke
  • Postriži oz. naredi si fru fru
  • Spremeni obliko obrvi
  • Poudari drug del obraza
  • Pri ličenju uporabi druge barve

Članki iz iste kategorije: