Različne velikosti plošč za kocke Hubelino

Pri nakupu otroške igrače je še kako pomembno, da izdelek otroka spodbuja tudi h kreativnosti, prostorski predstavi in logičnemu razmišljanju. Če boste svojemu malčku kupili kocke, mu boste omogočili ravno to. Na trgu so vam na voljo številne vrste kock, ki se med seboj ne razlikujejo samo v barvah, velikosti, temveč tudi po materialu. 

Kocke Hubelino so na primer odlična izbira. Ta vrsta igrače je povsem kompatibilna z Lego Duplo kockami, zato je nakup še toliko koristnejši. Na razpolago pa so vam različne vrste plošč, kamor otrok nastavlja kocke. 

Modra ali zelena plošča za Hubelino kocke 

Če želite, da bo vaš malček iz kock gradil velike in imenitne strukture, mu bo potrebno omogočiti tudi primero veliko ploščo za kocke Hubelino. Na voljo so vam plošče v različnih velikostih ter v dveh barvah. To sta modra in zelena. Obe barvi na otrokove oči delujeta pozitivno. Pri izbiri barve za polaganje kock vam lahko pomaga kar malček. 

Če želite, da bo vaš malček iz kock gradil velike in imenitne strukture, mu bo potrebno omogočiti tudi primero veliko ploščo za kocke Hubelino.

Osnovne plošče za kocke Hubelino otrokom torej omogočajo grajenje imenitnih in velikih struktur iz kock. Na razpolago so tudi nekoliko manjše plošče. Njihova  velikost je 32 centimetrov x 22,4 centimetra ter 22,4 centimetra x 16 centimetrov. Otrok na izbrani plošči na primer lahko postavi grad ali pa labirint z drčami za frnikule. Plošče so povsem varno zasnovane, saj so zaobljene oblike. Igra bo tudi za to povsem varna. 

Hubelino kocke iz kakovostne plastike 

Kocke Hubelino so narejene iz visoko kakovostne ABS plastike. Zlahka se primerjajo s kakovostjo Lego kock, ki na trgu veljajo za najbolj priljubljeno vrsto otroških kock na sploh. Kocke Hubelino so prav tako popolnoma kompatibilne z Lego Duplo kockami in še z drugimi vrstami kock na trgu. 

YouTube video

Hubelino kocke so prijazne tako do otrok kot tudi do okolja. Pobarvane so z jedilnimi barvami. Četudi bo vaš malček med igro po nesreči sem ter tja kocko nesel do ust, to zanj ne pomeni nobene nevarnosti. Sicer pa se pred igro s kockami z otroki lahko pogovorite o nekaterih splošnih pravilih igranja. 

Kocke Hubelino in druge vrste kock priznanih proizvajalcev so vam vedno na voljo tudi v spletnih prodajalnah.

Preberite si še naslednji članek o lesenih prograh za vlakce.

Članki iz iste kategorije: