Kako do kvalitetne pasje ovratnice?

pasje ovratnice

Vač ljubljenček si zasluži kvalitetno ovratnico! Toda kje jih lahko najdemo?

Če ste obiskali kako trgovino z živalmi ste brez dvoma zasledili relativno pestro ponudbo pasjih ovratnic. Vendar pa ste se morda, tako kot jaz tudi povprašali glede kvalitete. Res je, da so ovratnice za psa relativno poceni, vendar pa so mnoge ravno zato tudi cenene, kar pomeni, da kmalu več ne služijo namenu. Ravno zato vam danes predstavljam zelo kvalitetne ovratnice, ki si jih lahko naredite sami, ali pa jih naročite v paracordshop.si.

pasje ovratnice

Ovratnice o katerih govorim, se imenujejo paracord pasje ovratnice, saj so narejene iz padalske vrvice. To zagotavlja, da je le te izjemno trpežna. Ne samo da je tovrstna ovratnica narejena iz izredno močne padalske vrvi, temveč je tudi odporna na vlago in velike teže. S tem je idealna za izdelavo ovratnic za pse, saj le to pomeni, da bo zelo dolgo držala.

Dodatna prednost tovrstnih ovratnic je, da jih lahko naredimo popolnoma po meri. To pomeni, da so lahko prirejene glede dolžine, barve, dizajna in dodatkov. S tem se tovrstni pripomočki lahko prilagodijo tako lastniku kot tudi psu, kar pridoda vrednost, ki je cenena ovratnica nikakor nima.

Zanimivo pa je, da tovrstna ovratnica, čeprav ni cenena, je poceni! Dejansko so materiali, ki so potrebni za izdelavo relativno ugodni, kar pomeni, da se lahko ovratnica primerja tudi v ceni.

Zaključek

Vsekakor si morate ogledati ovratnice paracord, ki ponujajo ogromno prednosti, ki jih tradicionalne nimajo. Verjamite mi na besedo, da boste prijetno presenečeni nad kvaliteto in dizajnom!

Hladno stiskana hrana za pse

Kakovostna hrana za našega psa

Kakovost prehrane za pse je izrednega pomena iz številnih razlogov. Naš kuža potrebuje vitamine in minerale, ki jih je v konzervah in briketih pogosto premalo. To pa zato, ker se pasja hrana pripravlja po postopkih, kjer se večino hranil v hrani uniči z visokimi temperaturami. Obenem jo je težje prebaviti, saj se pogosto v njej nahajajo številne aditivi, barvila, konzervansi ipd. Veliko bolj vsebinsko bogata je hladno stiskana hrana za pse.

Članki iz iste kategorije: