Inštrukcije statistika

Ob koncu šolskega leta se lahko pojavijo težave zato se veliko osnovnošolcev, dijakov in študentov odloči za inštrukcije. Ampak kako izbrati pravega inštruktorja glede na ceno, čas, način učenja in odnosa na vašega otroka.statistika

Ko se odločaš za inštrukcije je treba natančno pretehtati ali se izplača plačati denar zapraviti čas z možno slabim inštruktorjem. Saj se zadnje čase učna snov v osnovnih šolah, srednjih šolah in fakultetah postaja čedalje težje. Najbolj povpraševani predmeti v osnovni šoli so matematika, fizika, angleščina . V srednjih šolah pa bolj strokovni predmeti biologija, ekonomija, strojništvo, računalništvo, elektronika …Poleg tega pa tudi vpogled v maturitetne predmete geografijo, zgodovino, psihologijo in sociologijo. Cena inštrukcije se giblje od 8 do tudi 20 evrov na uro učenja (45 min). Lahko pa imate tudi inštrukcije v dvojica, trojicah ali pa celo več. Dobrega inštruktorja prepoznaš po tem da se poskuša približati šolski snovi, priti do doma in po navadi dopusti par ur zastonj inštrukcij. Uspeh inštrukcij je močno odvisen od inštruktorja saj če vstraja pri svojem načinu in svojih razlagah snovi ki se močno razlikujejo od šolskega načina otroka samo zmedejo. V zadnjih letih so se povpraševanja po inštrukcijah povečalo. Od leta 2000 se je povpraševanje najmanj podvojilo. Povprečna cene paketov se gibljejo od 70 do 100 evrov na 10 ur kar ponavadi v podjetjih ki se ukvarjajo z inštruktiranjem po navadi dajo od 1 do 3 zastonj ure.

Nemščina je po mnenju mnogih najtežja in zato se mnogi odločijo za inštrukcijo nemščine, vendar nemščina potrebujejo dolgo časa da se jo lahko naučiš. Saj je želo težek jezik za razumevanje z mnogo pravili in dolgimi težkimi besedami. Ampak na vašo srečo so inštruktorji nemščine kar pogosti, zato se ne sramovati slabih ocen saj so inštruktorji zato, da ti pomagajo, tudi v primeru, da ti grozijo popravni izpiti ali kaj podobnega. Sramujejo se lahko tisti, ki so preponosni, da bi se za inštrukcije odločili in nato pogrnejo na izpitu.

https://www.youtube.com/watch?v=daIb2VF1i3M

Članki iz iste kategorije: