Zvišajte spletno prodajo in obdržite stranke

Veliko strank hitro obupa pri dolgotrajnem postopku zaključevanja spletnega nakupovanja. Namesto tega se preusmerijo iz vaše spletne trgovine na fizično trgovino ali na vašega spletnega konkurenta. Stranke želijo hitro in enostavno nakupovanje. To dosežete z Onestepcheckout Magento plačevanjem.

Preprečite odhod strank z vaše spletne strani zaradi težav pri nakupu

Veliko strank predčasno prekine nakupovanje prek spleta zaradi zapletenosti nakupnega procesa. To lahko delno preprečite z rednim nadzorom navad strank z Google Analyticsom. Drugo orodje za zmanjševanje prekinitve predčasnega odhoda strank pa je Onestepcheckout Magento model plačevanja. Slednji način plačevanja pohitri celoten nakupni proces ter ohrani pozornost vaših strank.

YouTube video

Obrazec za plačevanje

Onestepcheckout Magento obrazec za plačevanje vam omogoča, da ustvarite eno podstran z vsemi potrebnimi informacijami stranke. Na to podstran stranka vnese svoje osebne podatke, kot so ime, priimek, naslov, način dostave ter plačilno sredstvo. Obrazec ohranja pozornost vaših strank, saj drastično zmanjša čas, ki ga stranka porabi za plačilo. S tem povečate zaupanje strank v vašo spletno stran ter hkrati dvignete prodajo.

Avtomatično posodabljanje vsebine

Dodatna prednost dodatka je v tem, da pospešuje vnos podatkov stranke. V primeru, da je stranka spremenila priimek, naslov ali druge osebne podatke, se bodo rubrike v obrazcu za način dostave, plačilna sredstva in ostalo, avtomatično posodobile. Google API funkcija omogoča tudi avtomatično izpolnitev obrazca. Podatke, ki so jih stranke v preteklosti že vnesle na vaši spletni strani, bo Google API avtomatično predlagal stranki. Stranka bo tako obrazec za plačevanje izpolnila le z nekaj kliki.

Različna plačila sredstva

V preteklosti so bila zelo omejena plačilna sredstva. Ponavadi smo prek spleta plačevali zgolj s kreditno kartico Visa ali Master Card. Sedaj sistem Onestepcheckout Magento omogoča plačevanje tudi prek UPN nalogov, Paypala, Paypala Pro in drugih sredstev. Nekatera plačilna sredstva trenutno še niso razpoložljiva v Sloveniji, vendar bodo kmalu. Pričakujemo lahko tudi SagePay, Moneybrookers, 2Checkout in druge.

Članki iz iste kategorije: