Izdelava spletnih trgovin – Postani mojster

 

Poslanstvo spletnih trgovin

Vsi iscemo samo nekaj na spletnih straneh in to so informacije – vsebine, katere so nam uporabne. Izdelava spletnih strani je bila narejena z namenom, da zagotavlja ustrezne informacije. V kolikor nameravate izdelati spletno stran potem vam bodo sledeči nasveti koristili in vam omogočili, da izdelate boljšo, bolj uspešno in profitno spletno stran. Ponudite vašim obiskovalcem to kar iščejo in ne to kar vi hočete. Pridobili boste njihovo zaupanje, priporočali vas bodo svojim prijateljem ali poslovnim partnerjem in kar je najbolj pomembno, kupovali bodo od vas.

Kako izbrati ime spletne trgovine katero ostane v spominu obiskovalcev vase spletne strani

Večinoma so dobra imena z eno ali dvema besedama ze zasedena. V kolikor lahko kupite npr. posojila.si ali kupim.si potem izberite ime spletne trgovine ravno tako dobra kot sta ta dva.

– izogibajte se spletnih strani oziroma imen, katere imajo več kot 3 besede (www.moja-vecna-zelena-dolina.si),
– Uporabite kratka imena spletnih strani, dve besede maksimalno,
– uporabite prava ali pa si izmislite imena, katera je lahko najaviti oziroma zapomniti,
– izberite ime spletne strani katero se ujema z vašo dejavnostjo.

Kupite več različnih domen z vašim imenom spletne strani, ker se lahko vase stranke oziroma obiskovalci zatipkajo in pridejo na spletno stran vase konkurence.

Zagotovljena izdelava spletnih trgovin, da obiskovalci najdejo tisto kar iščejo

Ugotoviti morate, kaj vase obiskovalce zanima preden začnete izdelovati oziroma pisati vsebino za vašo novo spletno stran. Najprej temelji potem pa streha! Bolj kot se vaša vsebina ujema s potrebami obiskovalca, bolj bodo obiskovalci spletne strani navdušeni. Srečni in zadovoljni uporabniki spletne strani bodo z veseljem kupili vase izdelke oziroma storitve in tudi z veseljem vas bodo priporočili.

Večina uporabnikov za iskanje informacij uporablja spletne iskalnike (google.si, najdi.si, itd.), zato preden se lotite pisanja vase vsebine, raziščite tudi katere ključne besede so najbolj iskanje v vasem poslovnem področju. V takih raziskavah je izdelava spletnih trgovin vedno 100% poplačilo truda. Spoznali boste vase stranke bolje kot drugi in tudi lažje jih boste zagotovili informacije katere potrebujejo na spletnih straneh.

Članki iz iste kategorije: