Izdelava nove spletne strani po meri za vaše poslovne potrebe

Glavni cilj izdelave spletne strani je pridobiti več novih obiskovalcev, ki si želijo hitro in enostavno najti vse potrebne informacije o podjetju. Izdelava spletne strani prinaša tudi vizualno privlačnejši in moderniziran dizajn ter prilagoditev na mobilne naprave, kar vodi k boljšim uvrstitvam na Google iskalniku, večji verjetnosti povpraševanj in prodaje. Cilj izdelave spletne strani je uskladiti spletno stran z aktualnimi smernicami SEO optimizacije, kar bo zagotovilo najboljšo možno uvrstitev in s tem povečanje priljubljenosti vaše spletne strani.

Spletne tehnologije in orodja, kot so CMS sistemi in programski jeziki, lahko olajšajo in pohitrijo proces izdelave spletne strani.

Faza programiranja in testiranja spletne strani

Po uskladitvi oblikovanja sledi faza tehnične izvedbe in programiranja spletne strani. Ker so spletne strani narejene po meri, je to za podjetje največji izziv. Izkušena ekipa strokovnjakov na področju programiranja najde najboljše tehnične rešitve, ki zagotavljajo brezhibno delovanje spletnega mesta ter visoko uvrstitev v spletnih iskalnikih. Programerji so vedno na tekočem z najnovejšimi tehničnimi standardi in smernicami za prihodnost.

Po končani fazi izdelave spletne strani vam po elektronski pošti pošljejo testni naslov, na katerem lahko preverite delovno različico vaše nove spletne strani. Delovna različica je tehnično zaključena, vključuje vse funkcionalnosti, manjkajo pa le še vsebine, kot so besedila, fotografije in video posnetki, ki jim jih še niste posredovali. Razvoj spletne strani se zaključi s testiranjem delovanja in kakovosti celotne spletne strani, vnosom manjkajočih vsebin ter objavo spletne strani na strežnik. Ko je spletna stran aktivna, je pripravljena, da vam pomaga pri doseganju vaših poslovnih ciljev.

Zanesljivo vzdrževanje in varno gostovanje vaše spletne strani

Pri podjetju se zavedajo, da je spletna stran živ sistem, ki potrebuje redno vzdrževanje. Zato vas poučijo, kako sami urejati, dodajati in spreminjati vsebino vaše spletne strani. S pomočjo intuitivnega in zanesljivega urejevalnika CMS vam omogočijo popoln nadzor nad vsebinami vaše spletne strani. Na ta način lahko popolnoma samostojno posodabljate in urejate vsebino, ali pa jim preprosto zaupate urejanje vaše spletne strani. S spreminjanjem vsebine vaše spletne strani lahko dodajate nove podstrani, zamenjujete slike, videoposnetke in besedila. Prav tako vam dajejo možnost spremljanja statistike obiska vaše spletne strani, da lahko še izboljšate učinkovitost in uspešnost vaše spletne strani. Njihov cilj je, da prav vsak njihov naročnik razume, kako deluje njegova spletna stran in da mu najbolje pomagajo pri njenem vzdrževanju in izboljševanju skupaj z njihovo pomočjo.

Zagotavljajo vam zanesljivo in varno gostovanje za vse spletne strani, ki jih izdelajo, s čimer se izognemo neprijetnim presenečenjem. Svojim strankam nudijo kakovostno gostovanje spletnih strani na hitrih in zanesljivih strežnikih. Prepričani so, da si spletna stran zasluži skrbno vzdrževanje, zato skrbijo, da vsebine ohranjajo osvežene in posodobljene. Na voljo vam je tudi vzdrževalna pogodba, ki vam omogoča prednostno obravnavo, nižjo ceno nadgradenj, hitrejši popravek težav in stalno podporo po telefonu in e-pošti v času delovnika. Na ta način si prizadevajo, da se lahko v celoti posvetite svojemu poslovanju, medtem ko skrbijo za vašo spletno stran.

YouTube video

SEO optimizacija za visoko uvrstitev vaše spletne strani na spletnih iskalnikih

SEO optimizacija je proces, ki ga strokovnjaki izvajajo, da bi vaša spletna stran dosegla visoke pozicije na spletnih iskalnikih, da bi jo potencialni kupci lažje našli. Svetovalec za SEO optimizacijo vam pomaga od samega začetka projekta, saj je treba za učinkovito optimizacijo uskladiti načrtovanje spletne strani. Njihova naloga je olajšati iskanje vaše spletne strani s ključnimi besedami, prvimi naslovi in urejenimi postavitvami. Poleg tega organizirajo spletno oglaševalsko kampanjo za povečano izpostavljenost spletne strani. Strokovnjaki za spletni marketing vam pomagajo pri načrtovanju oglasov, izbiri potrebnih spletnih kanalov (Google, Facebook, Instagram, Linkedin) ter sledenju statističnim podatkom z Google Analytics. Zahvaljujoč sodelovanju z Googleom so že več let Google Partner.

Članki iz iste kategorije: