Zaščita vozila je lahko korito za prtljažnik

Tako zelo veliko avtomobilov

Avtomobil ima danes že skoraj vsak prebivalec, saj je registriranih celo tako zelo veliko, da pride denimo v naši državi en avtomobil na dve osebi. Glede na število tistih, ki avtomobila ne vozijo zaradi zdravstvenih razlogov, ker so še premladi, ker si ga ne morejo privoščiti ali preprosto zato, ker ga ne potrebujejo, se mi zdi, da jih je zares zelo veliko.

Žal veliko tudi v neprimernem stanju, slabo vzdrževanih, celo neregistriranih ali pa jih vozijo osebe s pomanjkljivim znanjem ali brez vozniškega izpita.

Povečajte vrednost rabljenega vozila

Mnogo oseb se odloči za nakup rabljenega vozila zato, ker ima nižjo ceno pri nakupu in je tako skozi leta strošek vozila, v katerega je seveda potrebno všteti tudi nakup vozila, veliko nižji. Druga resnica pa je ta, da nam je za rabljeno vozilo manj škoda, saj nas ne zanima toliko, če pridobi kakšno odrgnino na parkirišču, kakšno luknjico zaradi toče ali kaj podobnega.

gumi-preproga-prtljaznik

Večino ljudi ob nakup rabljenega vozila namreč zanima predvsem ali so se v njem kdaj vozile živali, če se je v njem kadilo, če se je kdaj kaj posebnega po njem polilo, če nima stalnih okvar in če ni bil zelo karamboliran v nekem trenutku. Seveda vam na nekaj vprašanj lastniki ne bodo po resnici odgovorili, prav tako vemo, da je moderno previjanje števca kilometrov nazaj, da prevarajo kupce, ki mislijo, da je vozilo bilo na cesti do sedaj veliko manj časa. Veliko težje pa je prekriti, če je bilo v njem kdaj kaj politega, saj se dobro vizijo packe po sedežih ali še večkrat po prtljažnem prostoru. Ravno ta prostor pa na srečo lahko odlično zaščitite tako, da vanj postavite korito za prtljažnik.

YouTube video

Korito za prtljažnik po meri

Najbrž se marsikdo vpraša, kako bi lahko korito za prtljažnik koristno uporabil, če pa ima gotovo drugačne dimenzije prtljažnega prostora, kot njegov sosed ali prijatelj. Sicer v resnici drži, da so prtljažni prostori osebnih avtomobilov različnih dimenzij in hkrati je tudi res, da so še različno oblikovani. A rešitev za ta problem je zelo enostavna. Obstajajo namreč določena podjetja in spletne trgovine, ki prodajajo korita za prtljažnike različnih dimenzij in že po meri narejena tako, da se bodo natančno prilegali v različnega tipe vozil. To je naravnost odlična možnost in boljša od tiste, ki jo ponujajo nekatere trgovine, kjer kupite nekakšno podlogo, ki si jo morate prikrojiti po obliki in velikosti po svoje. Zagotovo ne boste na roke mogli rezati tako natančno, kot to naredijo stroji, poleg tega boste imeli veliko dela z meritvami in rezanjem, pa tudi zunanji robovi bodo šibki in lahko se vam prične guma trgati ali kaj podobnega. Korito za prtljažnik naj bo zato narejeno po meri, kvalitetno in naj pokriva celoten prostor vašega vozila.

Zobati jermen je izjemno pomemben sestavni del motorja. Preberi več …

Članki iz iste kategorije: