Kako pri zasnovi vrta uporabiti vrtne klopi?

Ali želite ustvariti fantastično posest, ki bo presenetila vaše goste in izpolnila pričakovanja domačih? Glede na število razpoložljivih možnosti lahko mirno rečemo, da omejitev ni. Zato uporabite razpoložljiva orodja in sezite do najbolj oddaljenih kotičkov vaše domišljije, da ustvarite sanjski vrt – še posebej, če vam prostor in proračun ne predstavljata ovire.

V tem gradivu smo pripravili nekaj zanimivih predlogov, kako lahko vrtne klopi uporabite na funkcionalen in zanimiv način. Gre za fantastičen kos opreme, ki pa ga na žalost mnogi podcenjujejo – predvsem zaradi velikosti parcele ali dvorišča. Predstavljamo torej različice tako za velike posesti kot za relativno majhne ali srednje velike objekte. Prisrčno vabljeni k branju.

Gazebo ali prostor, kjer lahko zakurite kres, torej prostor za druženje

Imate na svoji parceli malo prostora? Če ga je dovolj za parkiranje dveh avtomobilov in za postavitev majhnega gazebo, morate ta prostor uporabiti na funkcionalen način. Torej vam bodo prišle prav vrtne klopi, mize in nadstrešek. Preživljanje prostega časa s prijatelji in družino ob žaru ali kresu na zasebni posesti je čudovit način za sprostitev, ki potem pomaga graditi še bolj trdne odnose in edinstvene spomine.

Nekaj za samotarje, ali vrtne klopi v skritih kotičkih vrta

Vsakdo se rad usede in si umiri misli na mestu, kjer se lahko odreže od vsakodnevnih težav, tehnologije ali mestnega vrveža. Če imate velik vrt, mogoče bi lahko za ta namen uporabili ribnik ali drugo zanimivo možnost. Vrtne klopi so en redkih delov opreme, ki jih ne bi smelo na tem mestu manjkati, da se lahko sprostite, v miru premišljujete ali samo brezskrbno uživate v udobnih razmerah.

Članki iz iste kategorije: