Izvrsten kodralnik las

Iščete kodralnik las? Kakšen bi bil najboljši? Kje ga kupiti? Naj ga naročim kar preko spleta ali naj ga iščem po običajnih trgovinah? Naj za nasvet, kakšnega izbrati, vprašam frizerja, ali pa mi ne bo hotel svetovati, ker bi raje videl, da pridem k njemu v frizerski salon?kodralnik-las

Kaj pravijo frizerski mojstri

Če vprašate vašega frizerja ali frizerko, kakšen kodralnik las izbrati, vam bodo v frizerskem salonu povedali, da si doma ni mogoče narediti tako lepih kodrov kot pri frizerju, kjer uporabljajo profesionalne pripomočke in imajo tudi posebno znanje in izkušnje.

Vendar pa to ne drži povsem. Seveda na trgu obstajajo tudi kodralniki, ki niso kvalitetni in s katerimi ne boste dobili rezultatov, ki si jih želite, zato je zanje škoda zapravljati denar in se je bolje odpraviti v frizerski salon. A to ne drži za vse pripomočke za kodranje las, saj so nekateri med njimi izredno kvalitetni in izvrstno opravijo svojo nalogo, zaradi katere ste jih kupili.

Če si želite sami kodrati lase, zato ne sprašujte svojega frizerja, kaj meni o tem, saj temu vašemu predlogu ne bo naklonjen – želi si namreč, da bi večkrat obiskali njegov salon, ne pa, da bi se kodranja las lotevali doma in njega sploh ne bi več potrebovali.

Profesionalna pričeska kar doma

Tudi doma si lahko naredite profesionalne kodre. Potrebujete le kvaliteten kodralnik las ter nekaj vaje, s katero se boste naučili oblikovati različne vrste kodrov kar doma. Pri tem si lahko pomagate z različnimi filmčki, ki jih najdete na internetu in ki korak za korakom učijo, kako določeno pričesko narediti doma. V njih so navadno predstavljeni tudi vsi pripomočki, ki so bili uporabljeni pri izdelavi frizure.

YouTube video

Kakšne kodre boste imeli, je odvisno od vaših želja in od vaših las, saj se različni lasje različno kodrajo oziroma imajo različne lastnosti, poleg tega pa je pomembna tudi njihova dolžina. Če niste čisto prepričani, kakšni kodri bi vam pristajali, lahko malce eksperimentirate in preizkusite različne pričeske tre tako vidite, kaj se vam najbolj poda.

Za to potrebujete le kakovosten kodralnik las, nato pa se zabava in profesionalno oblikovanje pričesk kar doma že lahko začne. Verjemite, da boste z rezultati zelo zadovoljni, vaš frizer pa morda malo manj, saj ga boste tako manjkrat obiskali, saj boste lahko sami doma poskrbeli za svojo pričesko.

Članki iz iste kategorije: