Astro

Ali obstajajo znanstveni dokazi, da so denimo device resnično takšne in takšne? Dokaze vidim v svoji praksi. Morda niso znanstveno potrjeni, a na voljo imam to, kar sem raziskala. In na podlagi tega ugotavljam, da Sonce v vsakem znamenju osvetljuje nekaj drugega. V devici osvetljuje resnico. To je prvo socialno znamenje. Zaveda se, kako njeno delovanje vpliva na druge. Lev te zavesti še nima, ima pa ego. Če govorimo o bistvu znamenj, so vsa druga pred njo vsaj nekoliko sebična. Devica kot znamenje kmetijstva, zdravnikov, delovnega mesta, socialnosti nasploh, pa ima svoje stališče do tega, kako deluje na druge. Je prvo znamenje, ki prevzema odgovornost. Razmišlja, kako se bo oblekla, se izrazila, kaj rekla, naredila. Pogosto jo obtožujejo, da je perfekcionistka, toda pri tem resnično misli na druge in se noče pokazati v slabi luči (če vas zanimajo žarnice, kliknite tukaj). Devica je znamenje iskanja resnice.

Sonce v astrologiji vedno nekaj osvetljuje. Oživlja, kar je največji potencial, in s tem se moramo ukvarjati, da bo potem začelo žareti.

Za device je najteže, da nimajo močnega ega. Živimo pa v času, v katerem ima ego na tržišču visoko ceno. Ljudje vsemu pripišejo ceno, ne pa tudi vrednosti, kot da ni pomembna, kot da je pomembna krinka. To je morda posledica trenutno povečane moči Neptuna v vodnarju: krinka dobiva vrednost, prava resnica pa je skrita. Morda je nekomu všeč biti vodja, toda vodje usklajujejo samo pomembne stvari, ne ukvarjajo se s podrobnostmi. Stvar pa ne more postati pomembna, če prej ni bilo podrobne analize, tako da tudi device morajo obstajati. Tudi tehtnice morajo obstajati, da ljudi povežejo. In vsa druga znamenja imajo svojo nalogo. Če se v življenju trudimo zaobiti svojo nalogo in početi kaj, kar je družba ali čas razglasil kot privlačno, potem zanesljivo nismo na dobri poti.

Članki iz iste kategorije: