Darila v setu za najmlajše junake

Če v kratkem nameravate kupiti darilo za vašega malega junaka, je najbolje, da pred nakupom dobro razmislite, kaj malček v resnici najbolj potrebuje. Nakupovanje daril za najmlajše je včasih usmerjeno samo na izdelke, ki so mikavnega videza, v resnici pa otroci nimajo prave koristi od njih. 

Darilo za otroka mora biti v prvi vrsti uporabno. To pomeni, da se bo otrok z njim česa novega naučil ter da bo z njim uril različne spretnosti. Na trgu je veliko takšne izbire, privlačna so darila v setu, s pomočjo katerih malčki ne nazadnje lahko izdelujejo tudi vulkane. 

Spletna trgovina z zanimivo ponudbo 

Nakupovanje daril za malčke in tudi odrasle osebe se vse bolj premika na splet, kjer so vam na voljo številne spletne prodajalne z najrazličnejšimi darili. Ena med njimi je, na primer, prodajalna goriladarila.si, kjer se med številnimi kategorijami daril ponujajo tudi darila v setu za najmlajše junake. Sete seveda lahko uporabljate tudi sami.

Morda vas bo zamikal nakup darila set za izdelavo vulkana. Set vam omogoča, da otroci ali pa vi kar sami izdelate približno 10 centimetrov visok vulkan, in sicer s pomočjo posebnega kalupa ter mavca. Nato lahko po želji dekorirate brežino, pobarvate tokove lave in pokrajino. V krater boste vlili sodo bikarbono in kis. Vulkan bo takoj zatem izbruhnil penečo ter šumečo lavo, na dogodek lahko povabite še druge otroke. Poskus lahko ponovite večkrat. 

YouTube video

Znanstveni seti 

Darila v setu vključujejo tudi posebne znanstvene sete, med katerimi je pri otrocih pa tudi odraslih priljubljen set s solarnim robotom. 

S pomočjo seta lahko skupaj z malčki izdelate solarnega robota s solarnimi celicami ter motorjem v velikosti 14 centimetrov. V času sončnega vremena boste lahko skupaj opazovali, kako se robot premika s pomočjo energije sonca. Baterije za izdelek tako sploh niso potrebne. 

Bodite pozorni na navodila proizvajalca 

Darila v setu za otroke vključujejo številne materiale, zato je dobro, da pred nakupom preverite, koliko najmanj mora biti star vaš malček, da lahko sam uporablja takšen izdelek. 

Vsak proizvajalec izdelka mora na etiketo napisati primerno starost otrok, ki jo morate vsekakor upoštevati tudi vi. Na embalaži izdelkov je pogosto navedeno še opozorilo, da barve ter vsebina izdelka lahko odstopajo od tistih, ki so naslikane na sami embalaži. 

Članki iz iste kategorije: